Magunkról

 

A FETILEV Kft. 2007. februárjában alakult. Előző munkahelyünk, a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség Laboratóriuma a 2006-os közigazgatási reform áldozatává vált.

 

A korábbi levegőanalitikai méréseket végző csoportból 2 fő levegőtisztaság-védelmi szakértő közel 15 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött úgy döntött, hogy vállalja a szakma kihívásait, mivel bőven van még teendő ezen a területen.

 

Munkánk során arra törekszünk, hogy megrendelőinkkel kiszámítható, hosszú távú, kölcsönös előnyökön alapuló korrekt üzleti kapcsolatot alakítsunk ki. Igyekszünk a ránk bízott feladatokat magas műszaki és minőségi színvonalon rugalmasan, a termelési, üzemviteli szokásaikat maximálisan figyelembe véve, szakmai tanácsokkal segítve elvégezni. Korábbi munkahelyünkön megismertük a hatóság elvárásait, de képet kaptunk az Önök nehéz gazdasági helyzetéről is.

 

A FETILEV Kft. tevékenységének középpontjában a megrendelők megelégedettségére való törekvés áll.

Eddigi megrendelőink nagy részét a korábbi elégedett partnereinknek köszönhetjük.

Szavazzon bizalmat nekünk!

FETILEV Felső-Tisza-vidéki Levegőanalitikai Kft. Nyíregyháza
Cím:
4405 Nyíregyháza, Tünde u. 23.
(Nyír-Glas Kft. Üvegcentrum melletti irodaház.
FIGYELEM! Az épületre 13/b van kiírva!)
Telefon/fax: +36 (42) 310-497
Balogh László ügyvezető, műszaki vezető
+36 (70) 340-6129
Csatári Zsolt ügyvezető, minőségirányítási vezető
+36 (70) 340-6128
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.